Ik leer leren

‘Ik leer leren’ is een training voor kinderen vanaf 10 jaar die ze helpt ontdekken hoe ze zelf het beste kunnen leren. De training richt zich op alle processen die nodig zijn om te kunnen leren: concentratie, motivatie, faalangst, plannen en organiseren, huiswerk maken, inschatten van benodigde tijd/inspanning voor een bepaald vak en inzicht in je eigen meest effectieve manier van leren.

Sinds oktober 2019 ben ik gecertificeerd trainer ‘Ik leer leren’.

‘Ik leer leren’ is geen huiswerkbegeleiding en ook geen verzameling tips of trucjes, maar een methode die uitgaat van al aanwezige kwaliteiten. De opleiding tot trainer heb ik gevolgd bij Centrum Tea Adema. Op de link van Centrum Tea Adema vindt u meer informatie.

Met de ‘Ik leer leren’ training krijgen kinderen grip op hun huiswerk, gaat het leren makkelijker en sneller zodat er ook tijd overblijft voor sport, hobby’s en andere dingen. De training bestaat uit 5 bijeenkomsten van anderhalf uur. De training wordt gegeven in mijn RT-praktijk of, in overleg, op de school van uw kind. Hiervoor gelden de normale tarieven van mijn RT-praktijk. Het werkboek kan bij de training worden besteld en kost € 32,50.

groepstraining

‘Ik leer leren’ kan ook als groepstraining voor 4-8 kinderen vanaf 10 jaar worden aangeboden. De training bestaat ook dan uit 5 bijeenkomsten en kost € 150,- per persoon exclusief het werkboek van € 32,50. De groepstraining wordt veelal via scholen aangevraagd.